4.10.09

Entri separa macho akukopi

Entri ini separa macho kerana filem belum siap lagi. tapi sudah dirakam sedikit-sedikit. Kasi preview sikit lah.







(tolong hiraukan rambut saya yang fuck itu)

Terima kasih kepada semua. saya sangat terharu dengan kerjasama anda semua.

ini senarai pelakon dan watak yang dimainkan(cuba teka dalam gambar mana satu diorang):

penulis dan pengarah - mushi
Jurukamera - Hanif
Makcik yang biasanya loghat - leha
Pelajar IPTA yang urban dan bajet macho dan obses myspace dan facebook - shuk
Perempuan mengandung yang suka ambil kesempatan dan menipu dan berhasad dengki - zahrin
Mat belia suka pakai baju polo tak original dan rakam video 3gp - Zul
Awek kepada mat belia, pakai tudung tapi suka beromen - eifa
Mamat blur yang tak tahu apa-apa dan suka message dan internet sahaja - Daus
Peminat politik yang sokong BN dan selalu cakap kosong pasal politik- Fazli
Mamat berfikiran tidak terbuka dan penyokong kuat PAS - Rahimi
Penyeri bagi pengarah - Nabila farhana
Terima kasih untuk lokasi : nur nadiah hamdan untuk rumah dan Rapid KL

Cerita ini pasal rakyat malaysia.

17 carutan balas:

s a L o m a 4 Oktober 2009 8:37 PG  

laju sangat kot pmpuan pregnant tu lari..terburai satgi..haha.

iyllienaz 4 Oktober 2009 9:17 PG  

haha..xsabar nk tunggu kesudahannya..

emma songall 4 Oktober 2009 9:50 PG  

ahahahaha.
giler larh perempuan mengandung tue pecut seribu.

.o r k e d. 4 Oktober 2009 9:55 PG  

gile lju girl tu.aish.x psal2 je kuwa bby kang.cpt nk tgk nxt scene

ringo 4 Oktober 2009 8:17 PTG  

peragut tu lari gile tak laju.hehe

Shemmi 4 Oktober 2009 8:19 PTG  

cheh!

cam pondan jerk mamat pencopek tu lari..

apekzer 4 Oktober 2009 8:32 PTG  

haha.. daus di chop pondan..

Luna 5 Oktober 2009 12:45 PG  

hahaha~ apa nih?

hahahaha!

ViLdA FiDa 5 Oktober 2009 12:46 PG  

adehhh...bangga aku tgk pmpuan ngandung tu kejar peragut....BERJAYA!!!

suehanna 5 Oktober 2009 3:26 PG  

the first vid is cool.

ringo 5 Oktober 2009 4:56 PG  

aku da tau kesudahannya.
penah terbaca sebelum nh.
hehe.
cepat la buat rakaman seterusnya.
tak sabar

Fatin Mazelan 5 Oktober 2009 1:20 PTG  

owh zahrin itu dikenali. kirim salam pada beliau.

Tanpa Nama,  6 Oktober 2009 12:53 PG  

hahaha.. pencopet daus..!!

Hafiz Hamid 6 Oktober 2009 4:19 PG  

bila mau publish ni??


*rambut ko mmg fuck!

A a D i I ? 8 Oktober 2009 11:05 PTG  

giler laju!
try sket buat marathon utk ibu2 mengandung.
kompem beliau menang
haha

hani YUNANAH. 9 Oktober 2009 9:58 PG  

jika ak jadi anak didalam kandungan sebentar tadi,ak akan mengalami sindrom limpa berkutu serta mendapat ilham untuk menyertai larian 4 kali 600 meter.sjak kecik dh diajak jogging.ish3.

*mne der 4 x 600 meter kan* T__T

afiq:) 10 Oktober 2009 3:24 PG  

i can see lca+ in there!

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP