25.1.09

hari ini 7: entri emosi

jumpa rindu, seronok.

hari ini sepatutnya aku berada di UIA. kerana bosan dan pengaruh rakan sebaya. aku pulang juga ke Melaka. Alsan aku tidak pulang, malas mahu drive. lepak-lepak di bilik memang seronok. tapi kalau seorang, babi bosan nak mampos.

Tadi, semasa pulang, singgah makan di Melaka raya, ada satu kereta bodoh berhenti di tengah2 jalan. selamba sahaja. Keluar satu amoi gila cun, kurus, tinggi, pakai heel, seksi, pki sluar kecik sahaja. Terus sejuk hati, tidak jadi hon. sama macam kereta lain. semua senyap beratur. Amoi tu selamba pergi cucuk duit. haha.

seperti satu macam pussy power menghantui diri aku dan pemandu lain. Tak mampu berkata, ikut sahaja. Memang wanita semua ada pussy power. kuasa yang berupaya untuk mengawal.

Tapi jika anda cun sahaja. memang diskriminasi. harap maaf.

P/s: Lelaki ingin tahap selesa. tahap yang mereka betul2 rasa selesa dan mahu kongsi segalanya. dan perasaan dijaga. Bila selesa, tiada lagi cover2, lelaki akan tunjuk diri dia menangis, buat benda bodoh atau cerita benda zaman kecik2 dan mungkin bermanja-manja. Jika kamu berjaya buat lelaki itu tunjuk perangai betulnya. tahniah.

28 carutan balas:

bakrihafizhisham 25 Januari 2009 11:05 PG  

dah memang itu satu satunya nafsu lelaki kot?
ntah,aku biasanya hon ja.
pegi mampos la siapa kata aku tak gentleman.

isya 25 Januari 2009 11:35 PG  

tahap selesa utk bmanja2? menangis?crita?

hm
sy igt laki buat camtu sbb dah tak tau cara lain nak b'kwn ngan kt. mgkin dia fikir kt ni sombong di real life..jd die pun smangat bercrita2 dlm telepon ke cthnye. walaupun kamu kata tahniah, sbnrnya ia menakutkan.

tp mcm tu rupenye. tahniahlah pd diri sy hahaha x malu.

emma songall 25 Januari 2009 11:54 PG  

pasal mnangis tue rasanya betul.
tapi kalau bab bermanja2 tue kadang2 ada yang nawaitu baik dan ada djuga yg sebaliknya.
tak rasa gitu ker?

papepon Bak satu dalam seribu.
xmakan dek nafsu.
betul ke ni Bak??
hehehe!

Diloz 25 Januari 2009 12:58 PTG  

Hon je lain kali.jangan kasi can.

Minister Of Mind 25 Januari 2009 4:38 PTG  

dapat no tepon amoi tue..he3x..

xillix axillixa 25 Januari 2009 5:33 PTG  

wah wah wah... diskriminasi ek?!!!

apa nak buat dari mata turun ke hati...

zaRain 25 Januari 2009 5:51 PTG  

jannah keluarkan ayat statement yg tak boleh blah langsung masa aku pegi OU ngn dia hari tu: (yg mungkin merujuk pd diri dia..haha)

"life is simpler when u'r cute.deal with it!"

kapowwww!..aku rasa cm nk sepak dia..

nway.. mmg seronok bila dpt wat kwn lelaki aku dan imran jg rs selesa dan buat apa yg kau ckp tuh .. (walaupun aku tak cute..tp aku bleh..haha)

AkuKopiKauSiapa? 25 Januari 2009 6:17 PTG  

bakrihafiz:
die bukan mengenai gentleman. tapi pasal pussy power. haha

isya:
dalam kes ko. mungkin lelaki tu pelik kot. sbb apa yang aku maksudkan bila dah sekian lama. tibe2 laki tu mcm lain dengan kau.

ema:
tengokla bermanja mcm mane. kalu nak meleset-leset tu bukan bermanja. tu nak ambil kesempatan. haha

diloz:
haha. pussy power menghantui. tak mampu nak hon.

minister:
aku harap..

xillix:
itu bukan turun hati. mungkin lebih bawah dari hati. mungkin lebih bawah dari pusat.hahaha

zarain:
aku setuju dengan dia.yela yela. jannah cute.

aa.. sbb tu kau dapat kawan lelaki yg selesa dgn kau. sbb kau rock. kalau kau cute dan rock. mesti aku pon tackle kau. haha.
kirekan jannah tak cukup rock la. haha

bakrihafizhisham 25 Januari 2009 6:35 PTG  

pussy power?
power sangat lah tuh.
wawa

♥CHU♥ 25 Januari 2009 8:42 PTG  

hee~
kdg2 pmpn neyh pon x aci lar.
she can drive all men crazy.
haha.
kdg2 xfhm jg gan llaki ne.
yeah like u said.
pussy power.
hehe.

jemari bebas? 25 Januari 2009 9:31 PTG  

Menarik sungguh frasa "pussy power" itu. Aku tertarik dan ingin mengalaminya selalu~ haha~

secoklat tahi anda 26 Januari 2009 2:45 PG  

tahniah kpd diri sndiri!!!
hahahahahahha
*gan wajah riak,takbur serta ujub

Luna 26 Januari 2009 8:26 PG  

i guess, same goes to the opposite.

Atira. 26 Januari 2009 8:47 PG  

haha kalau aku yang buat macam tu mesti kau dah hon 50 kali.

xD

isya 26 Januari 2009 10:32 PG  

oh baiklah. sy cube lagi.

FARIE 26 Januari 2009 9:23 PTG  

haha!! sejuk ati yer tgk ppuan sexy?

yg len2 aku setuju tp bab manjer2 neh ssh skit coz niat manjer sestgh kaum adam neh slalu jer terpesong..

miss bobby 26 Januari 2009 11:40 PTG  

hahahahhah. gila pussy power itu aku suka. :P

hidup semakin bosan. aku pun udah tiada idea mau cakap apa dalam blog aku. haaaih.

J,  27 Januari 2009 2:57 PG  

ah. apakah. tiba-tiba ada umpatan pasal aku kat comment box ni.

oh, dan terima kasih atas pujian anda-anda berdua.

aku memang bukan rock. Rock tu yang ada taik lalat kat muka, berwajah ala-ala Ellie Suryati a.k.a assistant kau tu :P

antusabun 27 Januari 2009 5:29 PTG  

pussy power? makin jauh pemikiran ko skang. canggih!!

Shemmi 28 Januari 2009 4:44 PTG  

pussy power?
ala2 pussy cat doll nyer power la ni..

emh...

diskriminasi itu sungguh bersifat durjana!

miss juju 29 Januari 2009 3:48 PG  

aku cuma nak taw satu..jujur dari ko yg bernama lelaki...satu perkara, aper yg perlu aku buat sbgi perempuan untuk buat lelaki seperti itu? seperti yg k0 cakap tu??

AkuKopiKauSiapa? 29 Januari 2009 9:12 PG  

miss juju:
klakarla soalan ko tu.haha.
ok, kau kene cun,tp hanya cun semulajadi sahaja.kalau dibuat-buat cunnyaakan menjadi geli kepada lelaki yang melihat.

seksi, yang seksi pasti pussy power nya lebih hebat lagi.

pussy power ini untuk yg terpilih sahaja. tidak semua ada. ia macam heroes la. kalau semua ada tak seronoklah.

apa-apa pon, cuma jadi diri sendiri sahaja, pasti ramai akan menghargai diri anda. percayalah.

takde org yg suka dgn org yg fake.

harap membantu.

.:maira:. 29 Januari 2009 8:13 PTG  

"beauty is not in the face but it is a light in the heart"

peace no war (:

LIZ 30 Januari 2009 6:09 PG  

haha

ayat pussy power tu mmg cmbest :D

hans 31 Januari 2009 10:22 PTG  

ahhh...
aku xpeduli dia cantik ker tak...
aku langgar jer dia sampai hancur
HAHAHA(gelak kejam)

s a L o m a 1 Februari 2009 2:50 PG  

hahah!!nanti nak buat macam tu lah..pakai seluar kecik ye..hhahahah!!!

shye,  1 Mei 2009 6:28 PG  

hahaha..sy sgt suke "tahap selesa" yg anda tulis..very meaningful.thanks!!

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP