15.1.09

Hari Ini 6 : Terima Kasih dan Minta Maaf

hi semua,

terima kasih kerana membaca blog akukopi ini. Terima kasih kerana menulis komen di blog ini. Tidak kisahlah sama ada komen itu setakat hi atau apa pon. terima kasih juga. Terima kasih juga kepada pembaca senyap blog ini. aku sangat menghargainya. terima kasih juga kepada mereka yang menghantar email kepada aku bertanyakan soalan-soalan dan memberikan pendapat. terima kasih banyak.

minta maaf jika aku tidak membalas komen anda. belakangan ini aku agak sibuk sedikit dengan kerja di studio. dan juga sibuk dengan tidur di katil. minta maaf jika ada sesiapa yang terasa dengan penulisan aku, baik penulisan di blog ini, di ruangan komen blog anda atau di email.

minta maaf jika komen aku di blog kamu menyakitkan hati. atau tidak menyokong pendapat kamu. minta maaf banyak2. aku jauh sekali ingin bergaduh, tetapi hanya ingin meluaskan pandangan sahaja. aku tidak simpan dalam. jangan khuatir.

minta maaf jika aku reply email dengan cara yang kurang selesa. maaf. itu cara aku menulis. tapi aku tidak berdendam kepada kamu sebenarnya. mungkin aku sedikit tegas dari gaya aku menulis.

tiada sesiapa yang marah dengan aku. cuma aku terasa sendiri sahaja.

terima kasih dan minta maaf

Ini Sedikit gambar di Tg. Dawai.








25 carutan balas:

secoklat tahi anda 15 Januari 2009 6:06 PG  

kawasan larangan haiwan merayau
neh sempoi siakk.1st time tgk dol.
sgt menarek.seswai dijadikn perhiasan kls.

miss juju 15 Januari 2009 6:10 PG  

kamu kelihatan agak ganas.kalau itu adalah kamu..kuikuikui

emma songall 15 Januari 2009 7:20 PG  

pergh.
2nd photo dah mcam serial killer.
wee hehehee!

AkuKopiKauSiapa? 15 Januari 2009 9:16 PG  

tahi anda:
haha..tu la psl. gile lawak. aku tak tau nak saman ape. takkan nak soh kambing byar 300 kot.huhu

miss juju:
huhu. ganas. kulit hitam terbakar, pegang pisau. haha.

ema songall:
serial killer sotong. aku bersihkan sotong nak wat barbeque. 1st time siang sotong. hancur sotong tu aku kerjekan.haha. abes hitam2 tangan.

isya 15 Januari 2009 9:49 PG  

:) hee. uia takda air. semat gamba.

♥CHU♥ 15 Januari 2009 10:22 PG  

yeah.
peace no war~
xder bnda2 feelin' sme tue~
crap~!

like ur writing~!
hee~!

LIZ 15 Januari 2009 6:41 PTG  

lawa dohh gambar2 itu.
jeles2.


*cita2 zaman kecik2 ku adalah utk mjadi photographer yg bjaya wakaka*

Shemmi 15 Januari 2009 7:06 PTG  

cantek2nye gambar...

ada cerita 'tersendiri' di setiap gambar..
mean..x kosong..or syok sendirian berhad sahaja.

Atira. 15 Januari 2009 7:11 PTG  

tu gambar kau ke?

ohh btw sama2. :)

bestnya photos2 tu semua!

hans 15 Januari 2009 7:15 PTG  

akhirnya pc dkt cc nih dpt keluarkan entry ko...
huhu...
tu pic pegang pisau tu ko ker?
haha...
aku nak tanya...
ko dlm blog dgn dunia nyata memang sikap ko macam nih ker?
aku tanya jer tau...
apa2pun thanks pasal idea hadiah kawin ko...
aku beli tool box...
benda tu memang unit..
thanks weih..
nih sayang ko nih
hahaha

AkuKopiKauSiapa? 15 Januari 2009 9:24 PTG  

atira:
aah. berkulit hitam kene sunburn gila babi. sambil memegang pisau baru lepas bedah sotong. haha.

liz:
dah kene edit. tu nampak ok je. kalau tak biasa je kot. huhu

hans:
haha. ko bagi toolbox? mesti akan berguna untuk die nanti.

perangai aku??

aa..aku rasa sama je. cara cakap aku pon mcm mane yg aku tulis. huhu.

sori weh. fon aku kene bar. takleh reply msg. huhu. tapi aku dpt msg ko tadi. so aku jawab kat sini. haiwan melintas tu dekat tanjung dawai. kedah.

shemmi:
aku rasa aku main tangkap je. kalau kau rasa ada cerita sendiri. lagi bes mcm tu. huhu

FARIE 16 Januari 2009 3:01 PG  

nice shots..
brilliant!!

Sweet Thinker 16 Januari 2009 4:18 PG  

beta maafkan kamo. tp biasa la bro. tade benda yg tidak bertentangan. kalo same je. penuhlah surga.

hf 16 Januari 2009 5:40 PG  

salam,
nice piccah!

Atira. 20 Januari 2009 6:18 PG  

lol manade hitam lah.

ok aku cuba ingat muka kau, lol.

IZNI'S KINDERGARTEN 21 Januari 2009 6:59 PG  

adakah anda menggunakan camera biasa atau dslr?

Shemmi 22 Januari 2009 1:02 PG  

Kopi,

ko suka art kan?
suke snap photo..kira tangan ada skill jugak aku tengok..
emh,
ada join group DevianArt tak?
joint re dorang..buleh share hasil seni memasing..(tak termasuk saya..saya nyibuk ajer..haha)

kat situ ada macam2 jenis art..naik gilos nengok nyer..
nengok hasil kerja otak dan tangan orang..

awesome!

Shemmi 22 Januari 2009 1:08 PG  

pembetulan cinonet ejaan : DeviantArt


* sayang kalo bakat ko di sia2 kan..hahaha..

AkuKopiKauSiapa? 22 Januari 2009 7:31 PG  

izni:
dSLR

shemmi:
aa..
aku takde devianart atau ape2 la.
aku rasa macam aku amek gmbr takde Xfactor.
sama je macam semua org. tapi terima kasih jugak sbb suka

a . i . n 24 Januari 2009 3:21 PG  

gambar gile sedap..
hmmm..
aku rasa dh mmg kau mcm ni kn..
tak perlu mintak mahap pun aku phm je kata-kata kesat kau...
ok...

AkuKopiKauSiapa? 25 Januari 2009 8:31 PG  

a.i.n:
huhu. mekasih kerana faham. aku sebnarnya patut minta maap dkat miss bobby.

fatimahalzahranaamat 9 September 2009 12:56 PG  

eh gmbar2 kau kreatif la. asal x post byk entri ttg gmbar2 kau.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP