5.10.10

Oh Yeah! Oh Yeah!

Harga rokok sudah naik. Macam babi. Ini macam rasa macam duduk di singapura. Jadi ini sedikit gambar di Singapura semasa F1 itu hari.

bersama awek kaki panjang

macam bangang

nama tempat ni air pancutan asmara

bawah tu ada orang main frisbee.

baca map dekat tepi jalan.

saya suka seks.

awek kaki panjang tadi.

awek kaki pendek dan awek kaki panjang layan gendang. dua dua tak hot lansung. tapi bajet hot. macam sial.

Gate 3

gambar feveret.

daus bodo. dia buat benda ni selama 5 minit. dia ingat orang tak perasan.

aku tak tau posing. posing berlakon baca map.

hisap rokok di tengah kota singapura. siapa kata tak boleh?

zul gila seks. muka macam kote.

mamat pakai topi jugak, tapi lain sikit dari aku punya.

12 carutan balas:

stfuamie 5 Oktober 2010 11:08 PTG  

gmbr kandahar street tu awesome! :D

melon. 5 Oktober 2010 11:37 PTG  

itu dekat bugis street?

Aliesya♥Amani 6 Oktober 2010 12:56 PG  

pandai lu pose????
hahhaa...

Shemmi 6 Oktober 2010 1:22 PG  

a'ah...pic kandahar street tuh..aku suke. rs nk curik!

AkuKopiKauSiapa? 6 Oktober 2010 2:20 PG  

diloz:
saya pon,haha

melon:
yang kandahar tuh? itu dekat arab street.

i love sex tu kat bugis street.

aliesya:
masa kecik kecik dulu aku model. sebab tu aku pandai pose.

shemmi:
gila ka nak curik gmabar aku?

Hambali ® 6 Oktober 2010 11:27 PTG  

"muka macam kote"

hadoi sakit perut gelak

dUrRaNi 7 Oktober 2010 10:58 PTG  

bangunan ats 2 cam agar2... hehe..

asks 8 Oktober 2010 6:47 PG  

aku tau kenapa tu gambar feveret..

nil 8 Oktober 2010 8:51 PTG  

60 kandahar street. cantik.blh wat filem

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP