19.10.10

benda bikin hati panas

1. kau tau dalam keadaan kau gila babi nak berak. Masa itu orang panggil tahi sudah hujung-hujung. Kau bergegas balik bilik. Sambil kau capai rokok. Kau bukak seluar. Rokok dah kat mulut. Lepastu kau pakai towel. Kau capai lighter, kau bakar rokok kau.

Hisap rokok time berak memang sedap. Lepas bakar, kau terus letak lighter atas meja, kau bergegas ke toilet. Sampai toilet no.2, kau tutup pintu, sangkut towel. Siap sedia nak berak.

Kau tarik rokok kau. Asap tak keluar. Rokok padam. Peh..serius panas hati! nak berak pon dah takde selera.

2. Kau bangun pagi. Capai cawan, capai nescafe 3 in 1. On laptop, bukak facebook. Sementara tunggu dia load kau pegi buat air. Lepastu, kau bakar rokok, sambil baca-baca status facebook orang cerita pasal betapa berlagaknya beliau, betapa patah hatinya beliau, betapa beliau jatuh cinta dan mengalami hari yang teruk.

Kau sedut rokok kau. Sambil tu kau petik abu.

Lepas tu kau nak minum nescafe tadi. Sekali punya babi. Tadi kau petik abu dalam cawan nescafe tadi.

Peh!. Serius betul-betul punya merosakkan mood satu hari.

12 carutan balas:

.o r k e d. 19 Oktober 2010 12:51 PG  

haha. ksian kao. len kali tgk dlu

susu 19 Oktober 2010 2:10 PG  

sediakan api sebelum berak

reverie 19 Oktober 2010 4:24 PG  

sediakan lighter dalam tandas letak atas tempat flush selalu.

nurul nadea 19 Oktober 2010 8:31 PG  

ko yang bengong sebenarnya..ha ha ha

teyhah 19 Oktober 2010 9:34 PG  

haahaha..style dowh:)

arek 19 Oktober 2010 5:17 PTG  

amaran kerajaan malaysia, merokok merbahayakan kesihatan..huhuhu

Gadis✿ 19 Oktober 2010 5:38 PTG  

euw!
haha

berak-rokok-minum abu!

sgt la..
aiyooo!

AkuKopiKauSiapa? 19 Oktober 2010 10:43 PTG  

orked:
bukan kesian..bengang

susu:
betul

reverie:
nanti kene curi

nadea:
haha

teyha:
stylo mende?

arek:
huhu

gadis:
biasa..baru ganas..

skinnyjeens 20 Oktober 2010 4:37 PG  

oh mcm tu rupenye habit berak ko. klau aku slalu bwk magazine. taik da kering pn xkluar2 toilet. leka sgt.

Enny 20 Oktober 2010 5:46 PTG  

terasa nk gelak guling2 la fiz...;P

Diloz 21 Oktober 2010 6:31 PG  

kau fikir apa yang deep sangat tu bro?
persidangan umno ke?
haha

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP