5.1.11

website wajib masuk bagi orang suka ambil gambar

Bagi aku, masalah utama bagi orang yang suka ambil gambar bukannya masalah nak control camera, masalah tak reti pakai flash, masalah tak reti nak buat compo, masalah takde idea atau berapa ringgit nak charge atau masalah gatal-gatal semasa ambil gambar.

Masalah utama ialah nak beli kamera apa?

Jadi, dekat sini aku nak syorkan website yang aku selalu masuk untuk tengok harga kamera, atau sekadar nak bakar hati tengok lense-lense, kamera-kamera atau aksesori kamera.

Aku selalu masuk http://photography-gears.com

Aku suka pasal website ni pasal dia macam review satu satu barang kamera. Lepastu kadang siap ada video so aku tak payahla nak susah-susah nak carik dekat youtube satu-satu.

Sebab dia ada tunjuk price list semua sekali, so senang aku kalau nak kira bajet ke apa ke, nak tunggu tahun depan ke. susun job banyak-banyak, kumpul duit, lepastu baru beli satu biji bag ke. Ikut suka kau la. Tapi yang penting dia ada price sekali.

Kaau kau rasa kau macam minat benda-benda lama-lama dalam fotografi, kat situ ada pasal lomo sekali, dia ada macam tunjuk video review barang-barang lomo.

sebelum terer amik gambar kena beli kamera dulu, dah beli kamera kena beli lense pulak, kena ada flash lagi. Kamera banyak, lense pon banyak. So penting untuk baca review sebenanarnya. Itu pasal kau kene masuk http://photography-gears.com


oh,

ini bukan iklan. Ini jujur dari hati.

2 carutan balas:

asks 5 Januari 2011 6:54 PG  

thanks for sharing.

ok, aku dah tengok. aku rasa macam website tu kekurangan sesuatu... tapi tak tau apa.

kalau aku pulak selalu jenguk2 kat dpreview.com

ザ-sylver- S 23 Januari 2011 12:58 PG  

lomo pakai aihong jerk..

btw , thanx for sharing da link

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP