10.1.11

bila benda lain dah tak penting

kau tau, akan ada satu masa, kau rasa benda semua dah tak penting. Setakat facebook, twitter, blackberry atau macbook kau semua kau rasa takde pon takpe.

Time yang kau rasa macam kau hanya perlu ada orang yang paling penting je.

sekurang-kurangnya tu yang aku rasa sekarang.

4 carutan balas:

NADIYA 11 Januari 2011 12:17 PG  

setuju banget! For me..maaf akak terpaksa berbahasa inggeris-Nothing in this world is more important, than being with your loved ones! All those materials items are non living items-seperti yg anak akak explain kat akak and she is just 7 years old :-)

Rara Nasiha 11 Januari 2011 12:48 PG  

setuju. lagipun teknologi ni bukan kekal selamanya.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP