6.6.11

hai hai hai saya akunescafe

Dah lama aku tak update blog ini. Aku tau.

Aku juga perasan entri aku belakangan ni agak muak sikit. Tiada lagi isu kutuk mengutuk, isu sensitif, atau sesuatu yang boleh difikir bersama.

TAPI!!

Ada perkara yang betul-betul menggelikan hati aku baru terjadi yang aku baru perasan tengahari tadi.

Mari lawati web ini ya.. http://akunescafe.blogspot.com/2011/05/apa-nak-jadi.html

Dan kemudian sila bandingkan dengan yang ini http://akukopi.blogspot.com/2011/05/kalau-kau-mengejar-wangini-bukan-mlm.html

Sila baca entri beliau yang lain-lain juga. Sebijik gila! haha

Wah, terharu aku. Tak sangka blog yang semakin bosan dan muak ini ada juga selera orang mahu copy paste. Tak tahan gambar nabila farhana pon ada sekali. Setahu aku Nabila Farhana tak curang. Malahan siap ada gambar aku sekali. haha. Tergelak-gelak aku baca.

Tahniah akunescafe.

Semoga entri yang ini kau copy paste di blog kau juga.

Mungkin kau tak tahu berbahasa melayu.

Yang hebatnya. email dia : akunescafekausiapa@gmail.com

best kan?

29 carutan balas:

oh nudra 6 Jun 2011 1:12 PG  

kopi jd nescafe? hahahah. bodoh budak tu

oh nudra 6 Jun 2011 1:16 PG  

pic nabila farhana. haha. bodo btol neskefe
http://akunescafe.blogspot.com/2011/05/gila-kuasa-dan-wanita-power.html

chikleen 6 Jun 2011 1:24 PG  

dik, pls do something..nak tau SGT what wud he respond.

zoora qushairi 6 Jun 2011 1:28 PG  

errk..knp sama? ngok ngek kot akunescafe ni. ish misti dia minatttt sgt2 dgn Akukopi kan :)

Tanpa Nama,  6 Jun 2011 1:55 PG  

hehe. nice. tiru sebijik tu. dia obses dengan kau agaknya. kau pegi letak lagi gamba hana cun2. kan dah kena amik. buat macam awek sendiri pulak. haha.

Ayu Hasman 6 Jun 2011 2:48 PG  

wuarghaha...gila lame sial budak ni.rajin dia google tiru kau punya. takpe...kire kau dah taraf celebrity ni sebab ada stalker :))

omarkhayam 6 Jun 2011 4:19 PG  

wtf. perihal pun same kot.haha

butterflyana 6 Jun 2011 7:41 PG  

wahahaha..
kesian ohh akunescafe tu..ish3

afif 6 Jun 2011 8:38 PG  

mushi! rupa2nya ko tiru blog org! this is nasty!! hahaha (sarcasm guys...nnt ada org igt aku pulak yg x faham bahasa..haha) btw, go kopi!!

AkuKopiKauSiapa? 6 Jun 2011 11:37 PG  

haha. terima kasih semua. aku sendiri pon lawak gila sebenarnya. Kelakar gila sebab rasa bangang. Sekurang-kurang bagilah nama jauh sikit ke. Tiru sikit je ke. Ini bulat-bulat kot.

BANGANG

Tanpa Nama,  6 Jun 2011 8:33 PTG  

weh jom cari die, kita belasah. pastu kte paw duit beli lens baru

apekzer 6 Jun 2011 8:39 PTG  

cikgu silat tu.. gemar mempertahankan rakannya. mungkin rakannya yang buat blog akunescafe menggunakan gambar dan identitinya, then beliau tak apa-apa, hanya mempertahankan rakannya, juga seorang yang jiwang karatzz.. ahahahahahahaahahahahahaha

AkuKopiKauSiapa? 6 Jun 2011 9:04 PTG  

duan :
haha. macma bangang weh..hahahahaha.

~deashuQin~ 7 Jun 2011 1:22 PG  

dia dak kecik lg la kan...
kamoo idol dia la tuh. huuuu~

sergeant keroro 7 Jun 2011 2:26 PG  

agak-agak la kan.

haha XD

Tanpa Nama,  7 Jun 2011 2:26 PG  

ada seorang Nescafe tiru Kopi tapi ko post entri tidak mencarut utk dia..(tapi sarcasm la)...suatu peningkatan...hebat! ^_^

Aku Nescafe 7 Jun 2011 4:06 PG  

Thank weh sry all.. thnk x de la kau mencarut2 at aku.. hehehe.. terbaik ar kau..

Tanpa Nama,  7 Jun 2011 7:47 PG  

eh akunescafe ni bole lg cmnt kat sini eh. hahahaha. cuak kau. naseb je akukopi ni tak maki kau. dia pun mls nk kecoh2, sbb tau kau bgg sgt. hahaha.

AkuKopiKauSiapa? 7 Jun 2011 8:13 PG  

aku nescafe :
haha. ok la takpela. aku tak kisah sangat yang lain2. Tapi aku bengang bila ada gambar hana dekat blog kau dan kau nak caj amik gambar kat orang pki gambar aku.

ZaCk Ash 7 Jun 2011 9:04 PG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Akunescafe 7 Jun 2011 9:05 PG  

kopi: (^-^) yg 2 memng aku slah n minta maaf sesangat.. pas ni aku nk buat page gallery je la kot. weh aku tgah crik D90 secong ko tu ark sesapew ada?
Tanpa nama: ala x ksah pun, npew lak nak cuak. ku tau aku buat salah. g pun aku mngaku pa, lain ar klu x nak mngaku.. memang ar cuak

Tanpa Nama,  8 Jun 2011 11:31 PG  

lorh. nampak sangat akunescafe ni masih budak2 lagi. haha. memang aa kopi tak carut sebab fans dia dah tolong carutkan untuk ko. haha. haa akukopi cool kan? so takyah nak jadi ciplak dia dan plagiat tulisan dia kalau kau (akunescafe) masih tak matang n tak cool macam dia :)

Akunescafe,  8 Jun 2011 11:50 PG  

uit pada2 ar kata budak2. bir ja nk carut x ksh pun. dah x ciplak dah. kppi x kta p ko ja lebih2. hampas.

Tanpa Nama,  8 Jun 2011 2:08 PTG  

eh emosi lak ko. haha. budak2 aa ko weh. lol :D xyah nak emo la. terima hakikat boleh? xyah jadi akunescafe nak tiru akukopi. jadi diri ko sendiri. barulah xbudak2. hehe.

Hidir 9 Jun 2011 5:36 PG  

abg kopi, saya nak buat blog akumilo boleh tak?manis sikit,nascafe mcm pahit sgt lah..aku nescafe..otak kau sihat?

AkuKopiKauSiapa? 9 Jun 2011 8:43 PG  

hidir :
otak kau sihat? hahahaha

Hidir 9 Jun 2011 7:42 PTG  

akukopi :
Sihat alhamdulillah lagi,haha..lepas baca komen-komen atas akunescafe ni macam sweet je orgnya...ceh

JaJOL 11 Jun 2011 3:03 PG  

cis aku lambat. tak sempat tengok blog akunescafe.

paling tak boleh blah akunescafekausiapa. ROFLMAO

taip bahasew rewmpit pewlak tew... ta bole bla... na kna lewmpunk? (babi,penat aku taip macam tu)

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP